Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros

Kontorarbejdspladser i transport- og engrossektoren

Disse 11 fakta-ark sætter fokus på alle kontorarbejdspladser i transport- og engrossektoren.
 
Fakta-arkene er udarbejdet af BAR Kontor for at understøtte arbejdsmiljøindsatsen i virksomhederne inden for det private kontor- og administrationsområde. Fakta-arkene afspejler parternes fælles holdning til en god arbejdsmiljøstandard på private kontorarbejdspladser.

 

Læsevejledning til fakta-ark

Fakta-arkene giver gode råd og et hurtigt overblik over, hvilke ting der er relevante at have styr på.
 
Gode råd er opdelt til henholdsvis ansatte (medarbejdere/arbejdsledere) og til arbejdsgiveren. De gode råd til ansatte tager udgangspunkt i deres pligter omkring en sikker adfærd, og hvordan medarbejderne og arbejdslederne kan være med til at bidrage til et godt arbejdsmiljø.
 
De gode råd til arbejdsgiveren tager udgangspunkt i det ansvar, denne har i forhold til at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø ved at overholde arbejdsmiljølovens regler. For medlemmer af en arbejdsmiljøorganisation vil det være relevant at sætte sig ind i begge dele.

 

Mere information om emnet

Fra fakta-arkene bliver du guidet videre til yderligere information om emnet. Det kan f.eks. være branchevejledninger eller værktøjer på hjemmesiden www.barkontor.dk.

 

Faktaark

Fakta om arbejdsborde

                                                                                                                                                                 

Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros

Denne side indeholder generelle vejledninger og andet materiale for alle virksomheder og ansatte inden for brancheområderne i Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros

Søg i al materiale

Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros | Fællessekretariatet | H. C. Andersens Boulevard 18 / 1787 København V | Tlf 3377 3377 | E-mail evhj@di.dk