Søg efter:    

Nu ruller nyhedsbrevene igen

Nu ruller nyhedsbrevene igen; 

Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros har fået ny journalist. 

 

 

Efter en længere pause med nyhedsbreve er BAR transport og engros nu tilbage med nyheder og gode historier til branchen. Nyhedsbrevet er tilbage i en helt ny udgave, og fra december 2015 står journalist Mette Bau for indhold og opsætning af de nye nyhedsbreve.

 

”Jeg glæder mig til at sammensætte de gode historier til alle jer modtagere af nyhedsbrevet. Jeg har en mangeårig baggrund som arbejdsmiljøkonsulent, før jeg blev journalist, og derfor er det meget naturligt for mig at formidle arbejdsmiljøhistorier.

 

Jeg har oplevet masser af arbejdsmiljøudfordringer i mange forskellige brancher – også indenfor transport og engros. Og den viden har jeg i baghovedet. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at have øjne og ører åbne og sørge for at den viden, der er på området, når ud til de rigtige mennesker, så alle kan arbejde på de gode løsninger i fremtiden.

 

Det ser jeg frem til at blive en del af via nyhedsbrevet.”

 

Ideér og stof til nyhedsbrevet bliver til i samarbejde mellem 3F og DI.  Formålet med nyhedsbrevet er at formidle historier, fortælle og oplyse om de ting, der sker i branchen samt sætte fokus på ny og brugbar viden.

 

Derfor er der også kommet en helt ny funktion i nyhedsbrevet; ”send til en kollega”. Når du trykker på teksten både øverst og nederst i nyhedsbrevet, vil du kunne sende nyhedsbrevet til din kollegas mailadresse. På den måde kan du være med til at sprede den gode viden.

 

Nyhedsbrevet vil som udgangspunkt ramme indbakkerne en gang hver 3. uge.

 

God fornøjelse med læsningen!