Søg efter:    

Den gode omsorgssamtale

BAR Industri står bag en ny lommebog, som giver gode råd og konkrete tips til, hvordan man får det bedste ud af omsorgssamtalen med sin leder

 

 

Formålet med en omsorgssamtale er, at leder og ansat i fællesskab drager omsorg for den ansattes trivsel, værdi for virksomheden og for jobbet.

 

Serien om omsorgssamtaler indeholder også en pjece til tillidsvalgte og arbejdsmiljørepræsentanter om, hvordan man kan støtte kolleger i dialogen med ledelsen. 

 

Der er 4 forskellige pjecer, der omhandler omsorgssamtaler;

 

1. Den gode omsorgssamtale

 

Denne pjece handler om at anvende samtaler til at fastholde medarbejdere og til at drage og vise omsorg. Pjecen indeholder tips og gode råd til, hvordan du som tillidsvalgt eller arbejdsmiljørepræsentant kan støtte dine kolleger i dialogen med ledelsen, når der er noget på spil.

 

Du finder pjecen her

 

2. Forbered dig til omsorgssamtalen

 

Til brug ved henvendelse i til organisationers tillidsvalgte som skal gøres opmærksom på at de kan spille en rolle i forhold til omsorgssamtaler.

 

Du finder pjecen her

 

3. Når samtaler er svære

 

Formålet med pjecen er at give ledere med personaleansvar anvendelig viden og inspiration til at samtale med medarbejdere – især når det handler om svære situationer.

 

Du finder pjecen her

 

4. Vær forberedt til omsorgssamtalen med din leder

 

En omsorgssamtale handler, som navnet siger, om omsorg. I denne lommebog får du gode råd og konkrete tips til, hvad du kan gøre for at få det bedste ud af samtalen med din leder.

 

Du finder pjecen her