Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Søg efter:    

 

 

22-11-2018

Unge vil have feedback her og nu

 

Generation Y og Z vil have masser af tilbagemeldinger og med det samme. Og de vil have personlig respons. De tenderser blev præsenteret på årets Arbejdsmiljøkonference i Nyborg. Det skriver Videncenter for Arbejdsmljø.

 

 

Hvad gik godt, og hvad kunne være bedre? Feedback er vigtig, men der er stor forskel på, hvordan vi forventer at få respons. Unge vil have den her og nu, de vil have masser af den, og den skal være personlig.

 

- Tidligere var feedback planlagt og kørte efter et bestemt program. Men generation Y og Z vil ikke vente til MUS-samtalen. De vil have respons med det samme, sagde direktør i Feedbackinstituttet, Anders Stahlschmidt på årets Arbejdsmiljøkonference i Nyborg.

 

Her præsenterede han tenderser fra en række undersøgelser og fortalte om de erfaringer, som Feedbackinstituttet selv har ude fra arbejdspladserne. Feedbackinstituttet er en privat kommunikationsvirksomhed, som rådgiver om feedback.

 

Læs hele artiklen her

 

Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros | Fællessekretariatet | H. C. Andersens Boulevard 18 / 1787 København V | Tlf 3377 3377 | E-mail evhj@di.dk