Branchearbejdsmiløudvalget for transport og engros

Buskampagne

2004 

"Hjælp din buschauffør på vej" var budskabet til passagerne i en kampagne under BAR transport og engros med støtte fra Rutebilejernes Arbejdsgiverforening.

 

Kampagnematerialet gav passagerene hints om hvordan de kan lette buschaufførernes arbejdsdag. Busselskaberne for samtidig mulighed for at skilte med netop det eller de budskaber, der er relevante for chaufførernes arbejdsdag på deres ruter. Danske busvognmænd i rutekørsel kunne rekvirere kampagnematerialet i form af bushængeskilte, postkort til køreplanholdere og plakater.

 

Se mere på kampagneadressen www.barbus.dk

 

Børn i bussen

2008 

Børn i Bussen er et landsdækkende projekt, der fokuserer på buschaufførers psykiske arbejdsmiljø i forbindelse med, at børn i små og større grupper kører med busser.

 

Børn i bussen

2008

Tid: 2:44

Se film

Højresvingsulykker

2007

Tid: 3:06

Se film

Gem på computer

 

Persontransport

Denne del af BAR Transport og engros hjemmeside er målrettet arbejdsmiljøet for brancherne der beskæftiger sig med persontransport på vej, herunder busser, turistbusser, taxi og handicaptransport.

Søg i al materiale

Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros | Fællessekretariatet | H. C. Andersens Boulevard 18 / 1787 København V | Tlf 3377 3377 | E-mail evhj@di.dk