Hej {{Email:User.Name}}

Så er BAR transport og engros´ nyhedsbreve tilbage på sporet igen efter en længere pause. I dette nummer kan du læse en artikel om kriminalitet begået imod branchen, og så kan du få et overblik over og læse om de nye vejledningsmaterialer, der er kommet fra BAR transport og engros den seneste tid.

Nyhedsbrevet har fået en ny funktion; "send til en kollega". Ved at klikke på feltet øverst eller nederst i nyhedsbrevet, kan du sende informationer og artikler til dine kollegaer. På den måde er du med til at sprede den gode arbejdsmiljøviden.

 

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Under lup: Kriminalitet begået imod transportbranchen

Kriminalitet begået imod transportbranchen bliver mere og mere sofistikeret. Det var bare en af pointerne på årets kriminalitetskonference arrangeret af BAR transport og engros.

Læs mere her ...

De nye kollegaer

Hvor gode er I egentlig til at få nye kollegaer til at føle sig velkomne i virksomheden? Og hvor gode er I til at forberede dem på de job de skal udføre?

Ny vejledning.

Læs mere her ...

Hvad er risikovurdering?

Fald og snublen, tunge løft, risiko for vold eller risikoen for påkørsel af en truck. Uanset hvilken virksomhed du er I, er der risici forbundet med dit arbejde. Men hvordan håndterer I risici, så I ikke kommer til skade?

Ny vejledning.

Læs mere her ...

Ansvarsfordeling i arbejdsmiljøet

Hvis skyld er det, hvis noget går galt på virksomheden? Og hvem har ansvaret for, at virksomhedens regler bliver overholdt?

Ny vejledning.

Læs mere her ...

Ny version af Farligt gods guiden

ADR 2015 er trådt i kraft. Derfor har BAR transport og engros udgivet en ny version af chaufførens farligt gods guide.

Se vejledningen.

Læs mere her ...

Bliv køreklar igen

Det selvstændige chaufførjob har mange glæder. Men mange oplever desværre også svære situationer med kunder eller voldsomme hændelser, der alle sætter større eller mindre spor.

Ny vejledning.

Læs mere her ...

Nu ruller nyhedsbrevene igen

BAR transport og engros har fået ny journalist og fra december rammer nyhedsbrevet igen jeres indbakker med jævne mellemrum. Journalist Mette Bau har en baggrund fra arbejdsmiljøområdet.

Læs mere her ...

Hver tredje danske virksomhed bruger psykologer

Mange danske virksomheder ringer til en psykolog, når de har brug for hjælp til at håndtere og forebygge stress, mobning, dårligt samarbejde eller andre problemer på arbejdspladsen. Ifølge en ny undersøgelse fra Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur bruger 38 pct. af de danske virksomheder psykologer. Danmark ligger dermed væsentligt over EU-gennemsnittet, som er på ca. 17 pct. 

Det skriver Arbejdstilsynet i deres E-Nyhedsbrev.

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.