Hej {{Email:User.Name}}

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Stort fokus på ulykker – de bedste pointer fra konferencen

Bau transport og engros´ holdt årskonference 25. oktober med fokus på forebyggelse af arbejdsmiljøulykker i slutningen af oktober.

Der var mødt 110 personer op til konferencen – det hidtil højeste deltagerantal. 

I artiklen får du de bedste pointer fra alle oplægsholderne igennem hele dagen.

Læs mere her ...

Risiko for arbejdsulykker og forebyggelse: Hvad ved vi om det der virker?

Hør Johnny Dyreborg fra NFA fortælle om der virker og ikke virker indenfor ulykkesforebyggelse. Alt set med forskningsbrillerne på.

 

Læs mere her ...

Hvad betyder maskulinitet for ulykker?

Maskuliniteten har en betydning i forhold til sikkerhedskulturen. Men der er ikke et entydigt svar på, hvordan det skal håndteres. Hør Claus Hansen, lektor fra Ålborg universitet, fortælle om maskulinitet og ulykker.

Læs mere her ...

Dansk Retursystem arbejder målrettet med forebyggelse af ulykker

En alt for høj ulykkesstatistik i 2017 gjorde at Dansk Retursystem måtte tænke anderledes. Ulykkerne skulle væk, og de måtte gøre noget nyt. Hør Helle Frost Larsen, logistikchef for Dansk Retursystem fortælle om de tiltag, der har været med til at sænke ulykkestallet på kort tid. De er ikke i mål, men det går fremad.

Læs mere her ...

Arbejdstilsynets fokus i brancherne

De to tilsynsførende Naja Bock Andersen og Mette Toftelund Larsen har gået på tilsyn i transport og engrosbrancherne i mange år, og har derfor fingeren på pulsen i forhold til brancherne. Hør de to tilsynsførende fortælle om deres erfaringer i beranchen og hvad de mener virksomhederne skal have fokus på.

 

Læs mere her ...

Safety Observation Tour – en metode til at arbejde med sikkerheden

Hør Claus Vesterled, HSE Advisor fra ABB A/S fortælle om ledelsesværktøjet SOT (Safety Observation Tour), som de bruger til at forbedre arbejdsmiljøet i virksomheden.

Læs mere her ...

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.