Hej {{Email:User.Name}}

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Vinder af arbejdsmiljøprisen i kategorien ulykker

D. 11. april blev vinderne af Arbejdsmiljøprisen kåret. I kategorien ulykker vandt Dansk Supermarked Nonfood Lager. Bau transport og engros ønsker dem tillykke med prisen.

Argumentet lød som følger: Dansk Supermarked Nonfood Lager vinder Arbejdsmiljøprisen 2018 fordi de via deres indsats har styrket sikkerhedskulturen og derved har forebygget, at der sker arbejdsulykker. De har sat fokus på kultur, holdninger, nær-ved-ulykker og normer i forhold til deres interne rutiner og processer.

Læs mere her ...

Ny hjemmeside: Bliv klogere på ’kemikalierne i vores liv’

En ny hjemmeside fra Det Europæiske Kemikalieagentur (ECHA) sætter spot på, hvordan vi bliver påvirket af kemikalier i hverdagen og på jobbet. Det skriver Videnscenter for Arbejdsmiljø.

Få de gode råd fra siden.

 

Læs mere her ...

Hjælp regeringen til bedre arbejdsmiljø-regler

Regeringen vil forbedre arbejdsmiljøreglerne. Nogle virksomheder og borgere oplever, at reglerne kan være komplekse, uklare eller ligefrem unødvendige, og det skal der rettes op på.

Forslag til bedre arbejdsmiljøregler kan meldes ind på Beskæftigelsesministeriet

Læs mere her ...

Pas på gasser i containere

Nye målinger viser, at ansatte er udsat for gasser i forbindelse med containertømning

Et nyt studie fra The European Agency for Safety and Health at Work (EU- OSHA) har kigget på risici når ansatte åbner gassede containere. Studiet viser, at der bør forbygges i højere grad, så udsættelse for gasser undgås.

Bau Transport og Engros har sammen Arbejdstilsynet været på forkant og udarbejdet materiale.

Læs mere her ...

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.