Læs en web-version
BFA Transport

15. august 2023

August 2023

Årskonference med spændende indhold

BAU transport og engros inviterer til årskonference 26. oktober på Scandic Kolding.

Her kan du blive klogere på Vision Zero, Safety Observer APP, mikrokampagner og progressiv brug af aldersdiversitet. Du kan møde kolleger fra de forskellige brancher, fylde den faglige rygsæk og få en hyggelig dag i arbejdsmiljøets tegn.

Se hele programmet her og tilmeld dig - det er gratis!

 

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Indsats overfor seksuel chikane har haft effekt

Arbejdstilsynet har i flere år haft øget fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger.

 

En ny erfaringsopsamling fra Arbejdstilsynet viser bl.a., at indsatsen har motiveret virksomheder til at forebygge og håndtere krænkende handlinger.

 

I BAU transport og engros har vi også løbende haft fokus på, hvordan dårligt samarbejde og mobning kan håndteres. 

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Husk vores virksomhedsarrangementer

De seneste år har der været et øget fokus på det psykiske arbejdsmiljø i persontransporten. Udviklingen bevæger sig i den rigtige retning, men der er desværre stadig udfordringer.

Derfor har BAU transport og engros sat et nyt initiativ i gang, som skal være med til sikre et trygt og godt psykisk arbejdsmiljø indenfor branchen persontransport

Læs mere

Hvornår trækker du stikket?

Ny analyse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø sammenligner forventet tilbagetrækningsalder blandt 69 jobgrupper.  Den forventede tilbagetrækningsalder varierer meget på tværs af faggrupper.

Listen på i de alt 69 jobgrupper viser, at det især er jobgrupper med fysisk eller psykisk krævende arbejde eller en kombination af et hårdt både fysisk og psykisk arbejde, der forventer en tidlig tilbagetrækning.

På listen kan du for eksempel finde både lastbilchauffører, bus- og taxachauffører, brandmænd samt lager og transportmedarbejdere på listen. 

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.