Læs en web-version
BFA Transport

16. april 2024

April 2024

I kan stadig booke egne virksomhedsarrangementer i 2024

Der er fuld gang i virksomhedsarrangementerne rundt om i landet. Og I har stadig mulighed for at booke jeres arrangement i 2024. 

Det er gratis, og I kan vælge mellem forskellige arrangementer.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Temaside: Forebyggelse af vold og trusler

På baggrund af ny dansk forskning og erfaringer fra branchen giver BFA Transport nogle anbefalinger til, hvad I som virksomhed kan gøre for at forebygge før en konflikt opstår, hvordan medarbejderen bedst kan agere under en konflikt og hvordan virksomheden kan sørge for støtte og opfølgning efter en konflikt.

Materialet ligger på en temaside, hvor I kan læse en masse om forebyggelse, håndtering og opfølgning ift. vold og trusler. 

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Få viden med tegneserier og plakater

BFA Transport har lavet et tegneseriehæfte og en plakat, der skal gøre opmærksom på konflikthåndtering i passagertransporten.

Tegneseriehæftet består af 10 tegneserier, der illustrerer typiske arbejdssituationer, hvor transportmedarbejdere bliver involveret i en konflikt med en passager. Plakaten er tænkt som en reminder, der kan hænges op i virksomheden.​ 

 

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Ny forskning fra NFA

Medarbejdere, der udsættes for uønsket seksuel opmærksomhed på arbejdet, har flere depressive symptomer end andre medarbejdere. 

Læs mere om undersøgelsen og få et link til BFA Transports vejledning: ”Har I brug for at pudse tonen af?”.

 

Læs mere

Ny bekendtgørelse

Når din arbejdsskade er skyld i, at du ikke længere kan arbejde

Uddannelsesgodtgørelsesordningen er lige trådt i kraft, og der er nu udstedt en bekendtgørelse, som indeholder regler om behandlingen af sager om uddannelsesgodtgørelse.

Læs mere

Arbejdsmiljøprisen rykker nærmere

Arbejdsmiljøprisen uddeles i november 2024, men husk at du allerede fra maj måned, kan indstille en virksomhed til at modtage prisen.

Om Arbejdsmiljøprisen

Arbejdsmiljøprisen uddeles af Arbejdsmiljørådet til fire arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre.

I 2024 uddeles prisen i de fire priskategorier: Arbejdsulykker, Ergonomi, Psykisk arbejdsmiljø samt Kemi og vådt arbejde.  

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.