Læs en web-version
BFA Transport

15. december 2020

december 2020

Opdaterede retningslinjer COVID-19

Vi lever og arbejder stadig med et øget smittetryk omkring os. Derfor er det utrolig vigtigt, at der er stort fokus på håndhygiejne, afstand og retningslinjer. 

BAU transport og engros har samlet og opdateret en række nyttige links, så I altid kan holde jer opdateret om retningslinjer i forhold til COVID-19.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Årshjul december - næste år

Det er et krav, at I som virksomhed skal gennemføre en arbejdsmiljødrøftelse en gang om året. Hvis I ikke har holdt en årlig drøftelse, er det derfor nu, I skal planlægge næste års arbejdsmiljøarbejde.

 

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Få overblik over snebroer

Det er dit ansvar som chauffør at holde dit køretøj i forsvarlig stand. Det gælder også, når der kan falde sne og is ned fra bilen. Derfor skal du altid fjerne den sne og is, der ligger på taget.

Få overblik over snebroerne her

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Fokus ulykker - sikkerhedssele

Dødsulykker og andre alvorlige ulykker i tra­fikken sker ofte, fordi føreren af køretøjet ikke benytter sikkerhedssele.

Faktaarket "Brug altid sikkerhedssele når du kører bil", der hjælper jer med at mindske risikoen.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Transportør af byggeaffald

Transportører af byggeaffald fra renovering og nedrivning af ældre bygninger kan blive udsat for sundhedsskadeligt støv og fibre fra gamle byggematerialer, når byggeaffaldet læsses af.

Ny hjemmeside gør det lettere for byggeriets aktører at opdage og sikre information om farlige stoffer i gamle byggematerialer.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Øget coronakontrol og vejledning

Myndigheder øger kontrol og vejledning i forhold til at begrænse smitten med COVID-19. Det skriver Arbejdstilsynet.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

10 anbefalinger om forebyggelse af seksuel chikane

Arbejdsmarkedets parter og Arbejdstilsynet har i fællesskab udarbejdet en pjece, som giver anbefalinger til, hvordan man kan forebygge og håndtere seksuel chikane på arbejdspladserne.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Coronatrivsel.dk

Et forskningsprojekt på NFA har undersøgt trivsel og betydningen af arbejdsfællesskaber under coronakrisen. Resultater fra projektet præsenteres på en ny hjemmeside, coronatrivsel.dk sammen med en række redskaber og gode råd til at hjælpe trivsel og opgaveløsning på vej i en ekstraordinær situation.

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.