Læs en web-version
BFA Transport

14. maj 2024

Maj 2024

Lydhistorier skal bidrage til et mere sikkert arbejdsmiljø

Kan nye læringsrum og lydhistorier, der taler til sanser og følelser, bidrage til et mere sikkert arbejdsmiljø? Det er forskere fra bl.a. NFA ved at undersøge.

Forskning tyder på, at budskaberne fra undervisningen forankres bedre hos deltagerne, hvis de bliver engageret eller følelsesmæssigt involveret. Det kan man bl.a. gøre ved at bruge fortalte historier – som for eksempel lydhistorier.

Læs mere om det konkrete projekt.

Læs også om de lydhistorier, der allerede er lavet i branchen jernbanetransport. Alle lydhistorier ligger tilgængelige på siden "Spor Respekt". 

 

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Brand- og redningskonferencen – det var en god dag

Brancheudvalget for Brand og Redning afholdt konference i Middelfart den 15. april 2024 med 140 deltagere. 

Der var stort fokus på PTSD og traumatiske hændelser som målgruppen ind i mellem udsættes for. En masse spændende oplægsholdere og en engageret deltagergruppe.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Book jeres virksomhedsarrangement i 2024

Der er fuld gang i virksomhedsarrangementerne rundt om i landet. Og I har stadig mulighed for at booke et arrangement i 2024. Det sker gennem BFA Transport.

I kan booke virksomhedsarrangementer omkring arbejdsulykker og forebyggelse eller virksomhedsarrangementer omkring forebyggelse af vold og trusler

Læs mere

Husk Folkemødet

BFA Transport er på Folkemødet. Kom forbi Arbejdsmiljø Loungen fra torsdag d. 13 juni og frem til lørdag d. 15. juni og få en masse inspirerende viden om arbejdsmiljø. 

Læs mere

Tiden er kommet til at få alle de gode historier frem i lyset

Har din arbejdsplads Danmarks bedste arbejdsmiljø? Så kan du nu indstille jeres arbejdsmiljøindsats til Arbejdsmiljøprisen 2024.

Måske har I ryddet op i jeres kemiske produkter. Eller indført morgengymnastik, der forebygger smerter i nakke, skuldre og knæ. Det kan også være, I har skabt bedre trivsel og sænket sygefraværet eller måske nedbragt antallet af fald- og andre arbejdsulykker med en informationskampagne.

Indstil til Arbejdsmiljøprisen.

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.