Hej {{Email:User.Name}}

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Lokale arbejdsmiljøkampagner - genopfrisk kendte temaer

Bau transport og engros har lavet en side med arbejdsmiljøværktøjer, der gør det nemt at genopfriske arbejdsmiljøtemaer indenfor forskellige fokusområder.

Formål med kampagnematerialet er at gøre det let at gennemføre en lokal kampagne der kan genopfriske viden om arbejdsmiljø, eller aktualisere et givent område. Materialet omfatter hele den lokale kampagne fra invitation og forberedelse til gennemførelse og perspektivering.

Hvis I ikke har mulighed for at holde møder, kan materialet bruges som inspiration eller rettes til, så det passer til netop jeres behov og muligheder.

Læs mere her ...

Invitation til brandkonference

Kom og få ny viden og diskuter arbejdsmiljøet for brand og redning. Brancheudvalget for brand- og redning holder arbejdsmiljøkonference tirsdag den 10. april 2018 på Hotel Nyborg Strand.

Find program og tilmeldingsoplysninger her.

Læs mere her ...

Arbejdsulykker skal anmeldes - gør det nu

Den nye kampagneside www.gordetnu.dk er lavet af Arbejdstilsynet og handler om anmeldelse af arbejdsulykker.

Omkring halvdelen af alle arbejdsulykker i Danmark aldrig bliver anmeldt. Derfor skal en ny kampagne - ”Gør det nu - anmeld arbejdsulykker” - sætte fokus på anmeldelse af arbejdsulykker.

 

Læs mere her ...

Stadig levende MRSA-bakterier i støv fra svinestalde efter 2 måneder

Den antibiotikaresistente MRSA-bakterie findes i knap 90 procent af alle danske svinebesætninger, og den lever længe i svinestaldens støv. 

Der er derfor god grund til at være påpasselig med hygiejnen, hvis man arbejder i eller kortvarigt besøger en svinestald.

Læs mere her ...

Succesfuld jernbanekonference

27. februar blev der afholdt jernbanekonference i Odense. Det var en god konference med meget tilfredse deltagere.

120 personer deltog i konferencen, der havde fokus på arbejdsmiljøansvar, arbejdsskader, kommunikation og vigtigheden af søvn.

Et godt råd, som alle fik med:

Lad være med at se den sidste dårlige krimi kl 22 – gå i stedet for i seng og få en god nats søvn. Det er godt givet ud -  (selvfølgelig ikke hvis du skal på nattevagt.)

Chris MacDonald holdt oplægget ”Ingen ko på isen” -  et oplæg om vitalitet og trivsel, der gav anledning til refleksion – men som i høj grad også fik både latter og energi i gang i lokalet.

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.