Læs en web-version
BFA Transport

16. marts 2021

Marts 2021

Opdaterede retningslinjer COVID-19

Vi skal stadig forholde os til smittetrykket omkring os. Hav derfor stadig et stort fokus på håndhygiejne, afstand og retningslinjer. 

BAU transport og engros har samlet og opdateret en række nyttige links, så du altid kan holde dig opdateret om retningslinjer i forhold til COVID-19.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Skraldemænd og Covid-19: Svar fra Statens Serum Institut

BAU transport og engros har været i dialog med Statens Serum Institut om skraldemænd og Covid-19, når der afhentes affald fra steder, hvor der er smitteudbrud. 

Her kan du læse både spørgsmål og svar.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Fokus ulykker: Fald og snublen i samme niveau

Der sker hver dag mange fald- og snubleulykker på grund af hullede, ujævne og rodede adgangsveje, hvor der også er dårligt lys. Ofte sker det, når der bæres på noget. Det kan også være på grund af glat underlag, is, sne, fugt eller spild på ladet.

Få input til fald og snublen i samme niveau her.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Årshjulet

Det er ofte tilfældigheder, om det er en nærved-ulykke, en ulykke med alvorlig personskade eller i værste fald en ansat, der mister livet. Tag derfor ikke chancer.

Hav altid det udgangspunkt, at det er professionelt at arbejde sikkert.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Opdateret vejledning

Vejledningen: ”Jeg kører med levende dyr” er blevet opdateret.

Vejledningen er tænkt som inspiration og vejledning til arbejdsmiljøorganisationen i virksomheder, der beskæftiger sig med transport af levende dyr.

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.