Læs en web-version
BFA Transport

29. marts 2019

29. marts nyhedsbrev

Arbejdsmiljøkonference for jernbanebranchen

Jernbaneudvalget i BAU transport og engros holdt den 5. marts konference i Odense.

Konferencen var velbesøgt, og der var oplæg om både mobning, arbejdsmiljø og helbred, dieselpartikler, sikker færdsel i spor og arbejdsglæde.

 

Læs mere

Tag medarbejderne med på råd når der skal forebygges

Jeg kører slamsuger

Har du styr på arbejdsmiljøet når du kører slamsuger?

Chaufførers arbejde med slam og spildevand medfører i varierende grad en udsættelse for kemiske stoffer og mikroorganismer, som bl.a. findes i spildevand.

Vejledningen giver en række gode råd til, hvordan man som chauffør selv kan mindske risici eller belastningerne i dagligdagen.

Læs mere

Arbejdspladsen har brug for regler

Sikkerhed på turen

Kriminalitet rettet mod transportbranchen er et kendt problem. En del af virkeligheden er tyveri af køretøjer, dieselolie og let omsætteligt gods, røveri mod chauffører og menneskesmugling.

Hvordan arbejder I med chaufførens sikkerhed på turen? Vejledningen sikkerhed på turen guider jer godt igennem alle de forhold I skal være opmærksomme på – ligesom I får gode råd til løsninger.

 

 

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Dødsulykker i 2018

Syv lastbilchauffører mistede livet i 2018 i forbindelse med deres arbejde, og branchegruppen ’transport af gods’ blev dermed den branche med flest dødsulykker.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Hvad betyder din fart?

Rådet for sikkert trafik har udarbejdet en beregner, hvor du kan se, hvor meget det betyder at køre bare lidt for hurtigt.

Læs mere

11 % i beskæftigelse oplever mobning

Hvert år bliver tusindvis af danskere udsat for mobning på arbejdspladsen, og det kan have store konsekvenser.

Læs mere

Mobning øger sygefravær på hele arbejdspladsen

Dansk forskning viser, at mobning ikke kun rammer den, der bliver mobbet. Hele arbejdspladsen har omkring 20 procents øget risiko for langtidssygefravær, hvis der foregår mobning.

 

 

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.