Læs en web-version
BFA Transport

20. februar 2019

Februar nyhedsbrev

Bevarryggen.dk har fået nyt indhold

På bevarryggen.dk er der nyt materiale målrettet bagagehåndtering i taxi og bagagehåndtering i turistbus samt arbejde på åbent lad.

Bevarryggen.dk er et værktøj til transportbranchen – her finder du viden og gode råd, der handler om at passe på ryggen i dit arbejdsliv.

Læs mere

Tag medarbejderne med på råd når der skal forebygges

Arbejdstilsynet gennemfører aktionsdage i uge 9

Transportvirksomheder møder oftest Arbejdstilsynet ved varslede tilsyn i virksomheden. Den særlige indsats mod arbejdsulykker i transportsektoren, som beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har sat i gang, betyder nu, at Arbejdstilsynet gennemfører særlige aktionsdage landet over flere gange i løbet af 2019 - første gang i uge 9. 

Læs mere

Arbejdspladsen har brug for regler

Kræftens Bekæmpelse har brug for dit input

Hver år rammes 14.000 erhvervsaktive danskere af kræft. Arbejdspladsen har en vigtig rolle i forhold til at støtte og hjælpe medarbejderene. For at klæde ledere og kolleger bedst muligt på, vil Kræftens Bekæmpelse gerne vide, hvilke områder der er særligt vigtige – og hvilke redskaber der er brug for på arbejdspladserne.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Væk med sne og is – når det kommer

Sne og is kan i disse måneder komme både uventet og med varsel. Det er dit ansvar som chauffør at holde dit køretøj i forsvarlig stand. Det gælder også, når der kan falde sne og is ned fra bilen. Derfor skal du altid fjerne den sne og is, der ligger på taget.

Få viden om snebroer her

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Gå ikke glip af jernbanekonferencen 5. marts

Husk at tilmeld dig til årets jernbanekonference. Tilmeldingsfristen er senest 22. februar 2019.

Der er lagt op til en spændende dag med masser af nyttig viden og mulighed for netværk på kryds og tværs.

Læs mere

Husk transportmessen

Kom og få en snak om arbejdsmiljø og de nyeste materialer om godt arbejdsmiljø for chauffører – gods- og persontransport

BAU transport og engros har igen en egen stand på Transportmessen i Herning i marts.

På standen kan du få en snak om arbejdsmiljø ligesom du kan se de nyeste materialer. For eksempel faktaark om arbejde i højden, sundhedstips samt om forebyggelse af mobning.

 

 

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.