Læs en web-version
BFA Transport

3. januar 2019

Januar nyhedsbrev

Ny side om arbejdsmiljø er gået i luften

Nu er det blevet det nemmere for virksomheder og andre med behov for viden om arbejdsmiljø at finde det, de har brug for.

Arbejdstilsynet og Videncenter for Arbejdsmiljø har i i fællesskab lanceret en ny hjemmeside, der samler forskningsbaseret viden, lovgivning, værktøjer og inspiration fra andre arbejdspladser.

Læs mere

Tag medarbejderne med på råd når der skal forebygges

Tag medarbejderne med på råd når der skal forebygges

Inddragelse af medarbejderne og et bredt blik for, at smerter kan skyldes mange forskellige faktorer. Det er vigtigt, når arbejdspladserne skal rådgives om forebyggelse og håndtering af smerter. Det skriver Arbejdsmiljø i Danmark.

Læs mere

Arbejdspladsen har brug for regler

Arbejdspladsen har brug for regler

Politikker, procedurer og aftaler er afgørende, hvis man gerne vil have en organisation, der kan forebygge og tage ordentligt hånd om mobning og chikane. Det skriver Arbejdsmiljø i Danmark.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

En ny løsning for visning af data er et vigtigt element på Arbejdstilsynets og Videncenter for Arbejdsmiljøs nye fælles hjemmeside amid.dk. Data fordeler sig på ”Tilsyn i tal”, ”Ulykker i tal”, og i starten af 2019 følger ”Erhvervssygdomme i tal”. Det skriver Arbejdsmiljø i Danmark.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så er det nu, I skal indstille jer til Arbejdsmiljøprisen 2019.

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.