Hej {{Email:User.Name}}

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Konference om luftfart

Kom til konferencen: ”Sammen styrker vi arbejdsmiljøet i dansk luftfart”.

I samarbejde med BAU transport og engros, NFA og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, inviterer Arbejdsmiljørådet for Luftfart til en konference om arbejdsmiljø- og helbred inden for dansk, civil luftfart:

Det sker 16. januar 2019, og der er tilmeldingsfrist til konferencen 30. november 2018.

Læs mere her ...

Arbejdsmiljøprisen 2019

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så er det nu, I skal indstille jer til Arbejdsmiljøprisen 2019.

Arbejdsmiljøprisen er en hyldest til det gode arbejdsmiljø. Målet er, at de gode eksempler kan være med til at inspirere andre arbejdspladser til at gøre en ekstra indsats og finde nye veje inden for arbejdsmiljøarbejdet.

Læs mere her ...

Stress – en samtale kan være afgørende

Brænder det på hos en medarbejder, er chefens håndtering af samtalen afgørende for, om det ender med en sygemelding. Det var et af emnerne på en Arbejdsmiljøkonference i Nyborg. Det skriver Videncenter for Arbejdsmiljø.

Det kan være svært at gå til sin leder, hvis man føler, man ikke slår til på arbejdet, og som regel er det sidste udvej. Ikke desto mindre kan samtalen med chefen blive afgørende for, om medarbejderen ender med en langvarig stress-sygemelding eller bliver på jobbet.

Læs mere her ...

Unge vil have feedback her og nu

Generation Y og Z vil have masser af tilbagemeldinger og med det samme. Og de vil have personlig respons. De tenderser blev præsenteret på årets Arbejdsmiljøkonference i Nyborg. Det skriver Videncenter for Arbejsmljø.

 

Hvad gik godt, og hvad kunne være bedre? Feedback er vigtig, men der er stor forskel på, hvordan vi forventer at få respons. Unge vil have den her og nu, de vil have masser af den, og den skal være personlig.

Læs mere her ...

Arbejdstilsynet får ny hjemmeside

Snart bliver Arbejdstilsynets nuværende hjemmeside, at.dk, afløst af en ny hjemmeside om arbejdsmiljø. Siden hedder ”Arbejdsmiljø i Danmark” (amid.dk) og er lavet i samarbejde med Videncenter for Arbejdsmiljø.

Læs mere her ...

Ændring af bekendtgørelse om arbejdets udførelse

15. november 2018 trådte en ændring af bekendtgørelse om arbejdets udførelse i kraft. Af den fremgår en ny formulering af § 9 a. 

Læs mere her ...

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.