Læs en web-version
BFA Transport

20. september 2022

September 2022

Kom til årskonference i arbejdsmiljøets tegn

Den 27. oktober sætter vi fokus på sikkerhedskultur, konflikter og vold samt på samarbejde i et tværkulturelt arbejdsmiljø.

Der er tilmeldingsfrist 6 oktober.

Årskonferencen kan være en del af den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden hvert år skal tilbyde medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen. Virksomheden skal skriftligt kunne dokumentere overfor Arbejdstilsynet, at den supplerende uddannelse er tilbudt.

Kom gerne både ledere og medarbejdere sammen. 

Se det detaljerede program og tilmeld dig her

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Vi søger stadig virksomheder

BAU transport og engros søger stadig virksomheder, der vil samarbejde omkring fastholdelse af seniorer.  

Projektet handler om at understøtte indsatser, der sikrer et godt og langt arbejdsliv. Det er gratis at deltage i projektet.

Læs mere

Få arbejdsmiljø på jeres dagsorden

BAU transport og engros tilbyder, i samarbejde med transportskolerne, afholdelse af skræddersyede arrangementer for virksomheder indenfor brancherne indsamling af affald og transport af gods. 

Det er gratis og kan foregå ude på jeres virksomhed. 

 

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Angst og depression giver dårligere tilknytning

Medarbejdere med angst og/eller depression har væsentlig dårligere tilknytning til arbejdsmarkedet. Sammenhængen er især stærk blandt kvinder over 48 år, der i gennemsnit har en måneds sygefravær mere årligt, hvis de rammes af angst og depression.

Det skriver Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Få indblik i ulykker og lær at undgå dem

Arbejdstilsynet beskriver overordnet de dødsulykker, der på tragisk vis har fundet sted i forskellige brancher i 2022 og henviser derefter ind til konkret materiale, som kan give viden og anledning til dialog og nye handlinger på arbejdspladsen. 

Ulykkerne er registreret i forskellige brancher, men der er masser af vigtig viden at hente for brancherne i BAU transport og engros.

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.