Læs en web-version
BFA Transport

19. september 2023

September 2023

Tilmeld dig til årskonferencen nu

BAU transport og engros inviterer til årskonference 26. oktober på Scandic Kolding.

Her kan du blive klogere på Vision Zero, Safety Observer APP, mikrokampagner og progressiv brug af aldersdiversitet. Du kan møde kolleger fra de forskellige brancher, fylde den faglige rygsæk og få en hyggelig dag i arbejdsmiljøets tegn.

Husk, at konferencen kan være en del af den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden hvert år skal tilbyde medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Se hele programmet her og tilmeld dig - det er gratis!

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Workshops om færre arbejdsulykker

BAU transport og engros sætter fokus på forebyggelse af arbejdsulykker indenfor brancherne indsamling af affald og transport af gods. 

Udviklingen på arbejdsmiljøområdet har gennem mange år bevæget sig den rigtige vej, men på nogle områder går udviklingen langsomt.

I kan vælge mellem to forskellige arrangementer.

Læs mere

Husk Arbejdsmiljøprisen 2019

Virksomhedsarrangementer indenfor persontransport

I 2023 og 2024 afholder BAU transport og engros gratis virksomhedsarrangementer, hvor emnet er forebyggelse af vold og trusler indenfor persontransport.

Initiativet skal være med til at sætte gang i både debat og drøftelser om, hvordan vi kommer udfordringerne til livs, så alle i branchen kan føle sig trygge, når de går på arbejde.

Læs mere

Arbejdstilsynet lancerer ny visning af data

Hent arbejdskraft ved at reducere fysiske smerter

Nyt studie fra NFA viser, at man potentielt kan reducere langvarigt sygefravær med knap 17%, hvis man kan lykkes med at forebygge oplevet smerte hos medarbejderne. 

Læs mere

Hvor tilfreds er du med jobbet?

En analyse fra NFA sammenligner jobtilfredsheden blandt 14.690 beskæftigede +50-årige i Danmark. Analysen er en del af forskningsprojektet SeniorArbejdsLiv. 

Læs mere

Få fat i AT

Arbejdstilsynet udvider åbningstiderne i deres Call Center

Arbejdstilsynets Call Center hjælper både medarbejdere og arbejdsgivere, der har spørgsmål til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, en konkret sag eller generelle arbejdsmiljøregler. De kan også hjælpe, hvis I har spørgsmål til et konkret tilsynsbesøg.

Læs mere

www.bfatransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BFA Transport er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BFA Transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.