Søg efter:    

Kursus i færre ulykker

I kan booke et gratis virksomhedsarrangement med fokus på forebyggelse af ulykker - indholdet bliver skræddersyet til jer - ud fra jeres behov. 

BAU transport og engros samarbejder med transportskolerne om initiativet. 

Der er ingen tvivl om, at udviklingen indenfor arbejdsmiljø bevæger sig i den rigtige retning, men kigger man på områder som arbejdsulykker, går det langsomt. 

Tilbuddet er en oplagt mulighed for at få inspiration og skabe dialog om lige præcis det I har brug for. I er også velkommen til at ringe og høre mere om muligheden. 

Det siger Danske Fragtmænd A/S om kurset:

En stor tak og ros til AMU-Fyn for to veludførte kurser hos os. En terminal af vores størrelse, skal altid have trafiksikkerhed og ergonomi for øje, hvorfor de særligt tilrettelagte kurser har været super bevendte.

Det er ikke sidste gang vi benytter øl-kasse-kursusstilen her hos os. Det skaber en uformel og ”hands on”-læring med vores medarbejdere i deres rette miljø.

Det er effektivt, når medarbejderne ikke skal drage paralleller imellem teori og praksis, men derimod får teori ind under huden, imens de arbejder. Der er stor ros til de fagligt kompetente instruktører,  AMUs fleksibilitet og gode ideer.”

Det siger Meldgaard Miljø A/S

"Meldgaard Miljø A/S har brugt Dekra som samarbejdspartner og har haft en række vellykkede arrangementer for skraldemændene. Arrangementer blev holdt på udkørselsstederne ved siden af skraldebilerne, det gav en rigtig god dialog om forebyggelse af ulykker."

 

Via linket kan I se hvilke branchekoder, der kan deltage gratis, og hvem I kan booke jeres virksomhedsarrangement med. 

Se alt info her