Søg efter:    

Arbejdsmiljøprisen 2023

Arbejdsmiljørådet fejrer Danmarks bedste arbejdsmiljø, og du er inviteret.

Deltag gratis i årets hyldest af godt arbejdsmiljø og hent inspiration til udvikling af arbejdsmiljøindsatser på din arbejdsplads. 

På dagen vil Arbejdsmiljøprisen blive uddelt blandt de nominerede. Det sker indenfor kategorierne: 

  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Arbejdsulykker
  • Ergonomi
  • Kemi og vådt arbejde

Der er altid god inspiration at hente, når forskellige virksomheder fortæller om deres arbejdsmiljøarbejde. 

Når Arbejdsmiljøprisen uddeles, sker det i forbindelse med at Arbejdsmiljørådet afholder temadagen ”Unge er fremtidens arbejdsmiljø”. Du får viden om arbejdsmiljøets rolle for unge og nyansatte, samt nye idéer til at styrke arbejdsmiljøarbejdet fra eksperter og de konkrete indsatser på arbejdspladserne. 

 

Tid og sted: Arrangementet afholdes på Centralværkstedet i Aarhus den 24. maj 2023 klokken 10.00 til 15.00. 

 

Om temadagen d. 24. maj: Unge er fremtidens arbejdsmiljø 

 

En god start på arbejdslivet for unge og nyansatte er afgørende for, hvordan fremtidens arbejdsmarked udvikler sig. Her spiller god instruktion og oplæring samt et sikkert og sundt arbejdsmiljø en afgørende rolle. Temadagen sætter fokus på vigtigheden af den gode start på arbejdslivet og giver perspektiver på unges tilgang og ønsker til fremtidens arbejdsmiljø. 

Arbejdstilsynets 150-års jubilæum bliver også fejret på dagen. I den forbindelse får du et historisk tilbageblik på alt det, vi kan lære af fortiden, når vi skaber rammerne for fremtidens arbejdsmiljø.

 

I løbet af dagen kan du bl.a. høre oplæg fra kultursociolog og trendforsker Emilia van Hauen, Kristian Bonde Jørgensen, der er museumsinspektør på Arbejdermuseet, en samtalesalon med nye vinkler og perspektiver på fremtidens arbejdsmiljø - og sidst, men ikke mindst være med til at hylde en masse arbejdspladser for deres fantastiske arbejdsmiljøarbejde.

 

 

Du kan læse mere om de nominerede og tilmelde dig til temadagen her