Søg efter:    

Nominér trafiksikre virksomheder og medarbejdere

I forbindelse med Trafiksikkerhedskonferencen den 12. september 2018 uddeler Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension priserne Sikker Trafik Erhverv-prisen og Årets Ildsjæl.

 

Sikker Trafik Erhverv-prisen bliver uddelt til en virksomhed, der via ét eller flere initiativer har sat fokus på trafiksikkerheden. Alle virksomheder i Danmark kan ansøge om prisen.

 

Ildsjæle-prisen uddeles til en person, der har ydet en særlig indsats for trafiksikkerheden på arbejdspladsen. Alle har mulighed for at indstille en person, der gør dét ekstra i hverdagen. Måske du kender nogen?

 

Du kan læse mere om priserne og nominere dine favoritter - eller dig selv/din virksomhed – på sikkertrafik.dk/prisen2018 senest den 15. juni 2018.

 

Fredsø Vognmandsforretning ApS vandt Sikker Trafik Erhverv-prisen 2017. De vandt blandt andet for deres indsats rettet mod medarbejderne, hvor dialog og feedback – på baggrund af en særlig app, der måler de ansattes kørsel – er i højsædet. Det bidrog til forebyggelse af skader og ulykker i arbejdstiden.

 

Du kan læse mere og nominere en virksomhed her