Søg efter:    

Godt arbejdsmiljø betaler sig

BAU transport og engros er igen i år til stede på Folkemødet. Vi har valgt at sætte fokus på forebyggelse og håndtering af vold og trusler fra passagerer og andre kunder etc.

Teltet ´Arbejdsmiljø Loungen` vil sætte fokus på, at et godt arbejdsmiljø betaler sig. Kom forbi teltet eller følg med hjemmefra og vær med til at sætte arbejdsmiljøet til debat.

Folkemødet finder sted d. 16-19. juni på Bornholm og du kan finde Arbejdsmiljø Loungen på Ydermolen plads G10. Bag loungen står de fem Branchefællesskaber for arbejdsmiljø og Arbejdsmiljørådet.

Der er masser af interessante oplæg og diskussioner – du kan bl.a. opleve:

 

Torsdag:

  •  NU er det tid til bedre balance i arbejdsmiljøet: Der er vilde visioner for en god balance i 20´ernes arbejdsmiljø: Men hvordan pokker lykkes det?
  • Netværksarrangement: Arbejdsmiljørådet inviterer til netværksarrangement for alle arbejdsmiljøinteresserede.

Fredag:

  • Fremtidens arbejdsliv og -miljø: Arbejdsmarkedets parter drøfter tendenser for fremtidens arbejdsliv og arbejdsmiljø.
  • Konflikter og vold på arbejdet: Hvad ved vi fra forskningen? Den nyeste forskning om vold på arbejdet og potentialer for forebyggelse fra postdoc Camilla Bank. Dette er et BAU transport og engros arrangement.
  • Hvor går grænsen? Vær med og få mulighed for at afprøve nyt dialogværktøj til forebyggelse af seksuel chikane.

Lørdag

  • Debat om krænkende handlinger på arbejdspladsen. Arbejdsmarkedets parter drøfter dilemmaer, som opstår når medarbejdere oplever krænkende handlinger
  • Kom til elastiktræning og få gang i kroppen! Kom og vær med til at prøve elastikøvelser sammen med professor Lars L. Andersen.

 

Du kan læse mere om alle programpunkterne og teltet her www.arbejdsmiljoloungen.dk

Vi ses på Folkemødet!