Hej {{Email:User.Name}}

Nyhedsbrevet har temaet ulykkesforebyggelse. BAR transport og engros holdt årskonference d. 17. oktober. Du får en masse viden fra dagen i disse artikler. 

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

360 grader rundt om ulykkesforebyggelse

BAR transport og engros´ holdt sidst i oktober årskonference med temaet ulykkesforebyggelse.

De fremmødte fik konkrete idéer og nyt gå-på mod.

Læs om de forskellige indlæg og pointer fra dagen.

Læs mere her ...

De alvorlige ulykker i vejgodstransport

Der sker ca. 250 alvorlige ulykker i vejgodstransportbranchen om året.  Der er god grund til at kaste lys på netop de ulykker, da vejgodstransport er det område, der har flest alvorlige ulykker i forhold til andre dele af transportbranchen.

 

Læs mere her ...

Prestige er nøglen i arbejdsmiljøet

Virksomhedernes mindset er det bedste redskab til ulykkesforebyggelse. Hvis de har den rigtige tankegang, kan de reducere ulykkerne. Hvis ikke er det svært. 

Tilsynsførende Christian Hougaard fortæller, hvordan Arbejdstilsynet ser på udfordringer i forbindelse med forebyggelse af arbejdsulykker.

Læs mere her ...

Nudging: En metode, der kan ændre sikkerhedsadfærden

Hos iNudgeyou hjælper de virksomheder med tiltag, der kan ændre folks adfærd. Metoden kan bruges strategisk i virksomheders arbejde med ulykkesforebyggelse.

Et nudge er et forsøg på at påvirke menneskers adfærd. Der vil typisk være en 

Læs mere her ...

Ulykkesforebyggelse i praksis

Ledelsesopbakning, undersøgelse af alle ulykker og tilsyn med sikkerhedsadfærd er ifølge arbejdsmiljøchef Randi Madsen de tre grundsten, hvis arbejdsulykker skal reduceres i virksomheden.

Jo højere op arbejdsmiljøområdet bliver løftet i en virksomhed, jo større succes. Arbejdsmiljøorganisationer får den største succes, hvis de refererer direkte til direktionen og topledelsen. 

Læs mere her ...

Hvad skal der til for at træffe rigtige og sikre beslutninger?

B.S. Christiansen talte på BAR Transports årskonference om et liv i balance, hvilket ifølge den tidligere jægersoldat og mentaltræner også omfatter livet og sikkerheden på arbejdspladsen. 

Netop glæden, trivslen og trygheden på en arbejdsplads er vigtige forudsætninger for at  minimere antallet af arbejdsulykker

Læs mere her ...

Når arbejdsulykker skal forebygges - hvad virker så?-

Johnny Dyreborg fra Det Nationale Center for Arbejdsmiljø har lavet en international litteraturgennemgang for at se hvilke forebyggelsesstrategier, der virker ude i virksomhederne, og hvilke der ikke gør. 

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke forebyggelsestiltag en virksomhed laver, når de vil forebygge arbejdsulykker. 

Læs mere her ...

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.