Hej {{Email:User.Name}}

Velkommen ind i 2018. Årets første nyhedsbrev byder på en ny konference samt flere opdaterede websites om arbejdsmiljø.

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Så er der jernbanekonference

Tirsdag d. 27. februar er der fokus på arbejdsmiljø i jernbanebranchen. Det foregår i Odense. Kom og få masser af viden.

Der er sammensat et spændende program med fokus på områder som ansvar og arbejdsmiljø, søvn, arbejdsskader, god kommunikation og godt kollegaskab.

Konferencen kan tælle som en del af den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, hvis temaerne passer i virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde. Kom gerne både arbejdsmiljørepræsentanter og ledere sammen – det giver det bedste udbytte.

Læs mere her ...

Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?

Har I husket at indstille jeres arbejdsplads til arbejdsmiljøprisen? I kan nå det inden 1. februar.

Arbejdsmiljøprisen uddeles for indsatser indenfor de fire kategorier: Arbejdsulykker, psykisk arbejdsmiljø, muskel- og skeletpåvirkninger, forandringer og ny teknologi.

Prisen uddeles ved en temadag onsdag den 11. april 2018 på Axelborg i København. Temadagen vil, udover prisuddelingen, også byde på et spændende program med forandringer og ny teknologi som omdrejningspunkt.

Læs mere her ...

Bevarryggen.dk er opdateret i nyt webdesign

Nu kan du læse viden fra bevarryggen.dk direkte på din mobil, tablet eller computer. Siden er blevet opdateret til et responsivt webdesign i januar. 

På bevarryggen.dk er der hjælpe at hente til rygproblemer. Der er fokus på den sunde ryg med masser af gode råd, instruktionsvideoer og faktaark. Det handler om at løfte på den bedste måde og passe på ryggen i dagligdagen.

Læs mere her ...

Konflikthåndtering for chauffører er opdateret i nyt webdesign

Nu kan du læse viden fra temasiden om konflikthåndtering for chauffører direkte på din mobil, tablet eller computer. Siden er blevet opdateret til et responsivt webdesign i januar.

Konflikthåndtering for chauffører er et mini gratis olinekursus med fokus på reaktionsmønstre og konflikter. Du kan bruge alt fra 5 minutter til 30 minutter på sitet og teste din egne reaktionsmønstre af samtidig med, du får feedback.

 

Læs mere her ...

Påbud skal meldes tilbage digitalt

Fra 1. januar 2018 er det blevet obligatorisk for virksomhederne at melde tilbage digitalt, hvis de får et påbud efter et tilsynsbesøg fra Arbejdstilsynet.

Virksomheder skal svare digitalt, når de for eksempel skal fortælle Arbejdstilsynet, hvordan de har efterkommet et påbud, eller ønsker at svare på en skriftlig høring om en afgørelse.

Det skal ske gennem Arbejdstilsynets selvbetjeningsløsning OnlineAt. Tidligere har de fleste virksomheder brugt en papirblanket.

De nye regler om digital kommunikation med Arbejdstilsynet gælder for alle afgørelser og skriftlige høringer, som Arbejdstilsynet sender ud efter 1. januar 2018.

Læs mere her ...

www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.