Hej {{Email:User.Name}}

Sidste nyhedsbrev inden sommerferien. Håber I nyder vejret og får en skøn sommer. Vi vender tilbage i august med viden og nyheder om det bedste arbejdsmiljø.

Driller visningen?
Læs en web-version
www.bautransport.dk Send til en kollega

Nominér trafiksikre virksomheder og medarbejdere

I forbindelse med Trafiksikkerhedskonferencen den 12. september 2018 uddeler Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension priserne Sikker Trafik Erhverv-prisen og Årets Ildsjæl.

Sikker Trafik Erhverv-prisen bliver uddelt til en virksomhed, der via ét eller flere initiativer har sat fokus på trafiksikkerheden. Alle virksomheder i Danmark kan ansøge om prisen.

Ildsjæle-prisen uddeles til en person, der har ydet en særlig indsats for trafiksikkerheden på arbejdspladsen. Alle har mulighed for at indstille en person, der gør dét ekstra i hverdagen. Måske du kender nogen?

 

Læs mere her ...

AT´s vejledning: Ansvar ved vejarbejde

Mange forskellige parter har ansvar, når der er vejarbejde på vejene. Det er vigtigt at kende til reglerne.          

Her får du et overblik over de forskellige aktørers ansvar i forhold til vejarbejde.

Læs mere her ...

6 skridt til bedre stemning på jobbet

Almindelig høflighed mellem kolleger og en god stemning på arbejdspladsen betyder overraskende meget og har faktisk betydning for sygefraværet, viser et studie. Det skriver Videncenter for arbejdsmiljø.

Læs mere her ...

Sådan forløber en arbejdsskadesag

I to opdaterede pjecer om henholdsvis stress og depression og fysiske sygdomme kan man blive klogere på, hvordan en arbejdsskadesag forløber fra anmeldelse til afslutning. Det skriver Videncenter for arbejdsmiljø.

Læs mere her ...

Husk vi er på folkemødet

BAU transport og engros er igen i år til stede på Folkemødet. I teltet ´Arbejdsmiljø Loungen` holder Eva Thoft, Arbejdsmiljøkonsulent TeamArbejdsliv oplægget: ” Er der brug for at pudse tonen af?”

Oplægget afholdes fredag den 15. juni klokken 11-12.

 

Læs mere her ...

Anmeld arbejdsulykker – se videoen

Fra mandag den 4. juni 2018 er der igen fokus på at få anmeldt arbejdsulykker via platformen EASY. Kampagnen kører under hovedkampagnen ”Gør det nu – anmeld arbejdsulykker”.

Er du i tvivl om hvordan du skal anmelde via EASY? Så er der lavet en instruktionsvideo, du kan se på youtube

Læs mere her ...

Vigtig viden om GDPR

På baggrund af den nye EU-lov General Data Protection Regulation, GDPR, som er gældende fra den 25. maj 2018, skal du som modtager af dette nyhedsbrev gøres opmærksom på:

 

  • at vi har gemt dit navn og mailadresse.
  • at dit navn og mailadresse kun bliver brugt i forbindelse med nyhedsbreve fra BAU transport og engros
  • at du kan framelde dig ”aftalen” øverst i nyhedsbrevet.
www.bautransport.dk Send til en kollega Tilmeld nyhedsbrev
BAU transport og engros er et arbejdsmiljøforum til fremme af transport og engros branchens arbejdsmiljøforhold. BAU transport er en del af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø for transport, service, turisme og jord til bord.