Søg efter:    

Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet fortsætter deres særlige aktionsdage landet over i 2021. Mød dem på transportmessen og forbered jer bedst muligt.

 

Transportvirksomheder møder oftest Arbejdstilsynet ved varslede tilsyn i virksomheden. Men nu kan I også på udvalgte tidspunkter møde dem på BAU transport og engros´ stand på transportmessen. Baggrunden er, at der desværre fortsat sker en del ulykker i branchen.

Hvad er en aktionsdag?: De særlige aktionsdage betyder, at Arbejdstilsynet observerer chauffører undervejs på deres ruter, når de læsser af og på – uden at virksomheden er kontaktet inden. Arbejdstilsynet har særligt fokus på arbejde i højden (placering på læssebagsmækken), akutte overbelastninger og risikoen for at blive ramt af nedfaldne genstande.

Aktionsdagene giver jer en anledning til, at I følger op på instruktion i at arbejde sikkert på jeres virksomhed. Derudover er det oplagt at sætte et ekstra fokus på ulykker.

BAU transports materialer understøtter Arbejdstilsynets særlige indsats, og kan fås gratis på messestanden i Herning eller ses på www.bautransport.dk

 

Transport 2021

Tidspunkt: 16. - 18. september 2021

Sted: Messecenter Herning, Hal J, stand J1 7124