Søg efter:    

Sommerfokus

Der er fuld gang i virksomhedsarrangementerne rundt om i landet. I har stadig mulighed for at booke jeres arrangement i 2024. Brug sommeren til at vælge hvad i vil have fokus på i efteråret 2024. 

Hvad kan I som virksomhed vælge imellem hos BFA Transport?

1.

Virksomhedsarrangementer omkring arbejdsulykker og forebyggelse.

Målgruppen er brancherne: Indsamling af affald og transport af gods.

Indhold: Der er forskellige arrangementer – både nogle der bliver skræddersyet til din virksomhed ligesom der kommer flere åbne workshops rundt om i landet.

 

Er du nysgerrig efter at høre mere?

Så tag fat i chefkonsulent fra DI Susanne Linhart på 
sli@di.dk eller partskonuslent Benny Nymark Andersen på  
benny.andersen@3f.dk 

 

2.

Virksomhedsarrangementer omkring forebyggelse af vold og trusler

Målgruppen er branchen: Persontransport.

Indhold: Virksomhedsarrangementerne består af et 3 timers oplæg, hvor der bliver sat fokus på vold og trusler i persontransport. Undervisningen vil veksle mellem teori, plenumsnak og gruppearbejde. Der bliver taget udgangspunkt i virkelige cases og dialogkort.

 

Bestil dialogkort

Vi har i BFA Transport udviklet dialogkort, som har til formål at sætte gang i en åben dialog om, hvad man kan sige og gøre i situationer, der kan rumme en mulig konflikt. Den kan både være konflikter med passagerer eller kollegaer.

Dialogkortene kan både bruges i virksomheder – f.eks. i dialogen om det gode psykiske arbejdsmiljø - og af skoler, der underviser i konflikthåndtering.

Dialogkortene er gratis og kan bestilles i kasser af 10 sæt.

Er du nysgerrig efter at høre mere?

Så tag fat i partskonsulent Marie-Louise Heneberg på mahe@di.dk eller partskonsulent Benny Nymark Andersen på benny.andersen@3f.dk