Søg efter:    

Husk Arbejdsmiljøprisen 2024

Måske har I ryddet op i jeres kemiske produkter. Eller indført morgengymnastik, der forebygger smerter i nakke, skuldre og knæ. Det kan også være, I har skabt bedre trivsel og sænket sygefraværet eller måske nedbragt antallet af fald- og andre arbejdsulykker med en informationskampagne.

Det kan også være, I har gjort noget helt andet hos jer. Det vil Arbejdsmiljørådet gerne høre om. Derfor opfordres alle, der haft en succesfuld arbejdsmiljø indsats, til at indstille sig til Arbejdsmiljøprisen 2024.

Der uddeles fire priser i kategorierne:

• Kemi og/eller vådt arbejde

• Ergonomi

• Psykisk arbejdsmiljø

• Arbejdsulykker

Læs mere og indstil din arbejdsplads her på Arbejdsmiljøprisens hjemmeside her

Fakta om Arbejdsmiljøprisen

Siden 2006 har Arbejdsmiljørådet tildelt Arbejdsmiljøprisen til arbejdspladser, som har skabt markante resultater og løst vigtige udfordringer i arbejdsmiljøet gennem vedholdende indsatser og et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Arbejdsmiljøprisen uddeles inden for fire kategorier til arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre. 

 

12 arbejdspladser nomineres og fire vindere udvælges af en dommerkomité, der består af repræsentanter fra DA, FH, KL, Lederne og Akademikerne og formand for Arbejdsmiljørådet Louise Høst. Arbejdsmiljøprisen 2024 afholdes i København tirsdag 26. november 2024.