Søg efter:    

Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?

Har I husket at indstille jeres arbejdsplads til arbejdsmiljøprisen? I kan nå det inden 1. februar.

 

 

Arbejdsmiljøprisen uddeles for indsatser indenfor disse fire kategorier:

 

 

  • Arbejdsulykker
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Muskel- og skeletpåvirkninger
  • Forandringer og ny teknologi

 

 

Arbejdsmiljøprisen uddeles ved en temadag onsdag den 11. april 2018 på Axelborg i København. Temadagen vil, udover prisuddelingen, også byde på et spændende program med forandringer og ny teknologi som omdrejningspunkt.

 

 

 

Du kan indstille arbejdspladser via linket her

 

 

 

 

Husk: Sidste frist for indstilling er den 1. februar 2018.

 

 

Kriterierne for de enkelte områder her. Vær opmærksom på at der også er nogle overordnede kriterier. Dem kan du læse mere om via linket her.

https://www.arbejdsmiljoeprisen.dk/forside.aspx

 

 

Arbejdsulykker

 

Arbejdspladsen har i sin indsats styrket sikkerhedskulturen og er derved med til at forebygge, at der sker arbejdsulykker, fx ved at sætte fokus på kultur, holdninger, normer i forhold til de interne rutiner og processer.

 

 

Psykisk arbejdsmiljø

 

Arbejdspladsen har i sin indsats inkluderet forebyggende elementer, der har til formål at reducere belastninger i det psykiske arbejdsmiljø og har samtidig bidraget til medarbejdernes trivsel ved at skabe vedvarende ændringer i arbejdsmiljøet, fx med fokus på arbejds­pladskulturen, holdninger eller interne rutiner og processer.

 

 

Muskel- og skeletpåvirkninger

 

Arbejdspladsen har i sin indsats arbejdet systematisk med forebyggelse af belastende muskel- og skeletpåvirkninger, fx gennem reduktion af risikofaktorer, planlægning og tilrettelæggelse af arbejdet, instruktion, korrekt anvendelse af hjælpemidler og integration af sundhedsfremme og arbejdsmiljø.

 

 

Forandringer og ny teknologi

 

Arbejdspladsen har i sin forandringsproces indtænkt og skabt forbedringer i arbejdsmiljøet, fx i forbindelse med indførelse af ny teknologi, nye hjælpemidler, robotter, it-værktøjer, smart brug af data eller andre organisatoriske forandringer.

 

Her sker det:

 

Arbejdsmiljøprisen uddeles ved en temadag onsdag den 11. april 2018 på Axelborg i København. Temadagen vil, udover prisuddelingen, også byde på et spændende program med forandringer og ny teknologi som omdrejningspunkt. Der bliver åbnet for tilmeldinger til temadagen i januar. Programmet er lige nu under udarbejdelse.  Hold øje med siden og meld jer til dagen.