Søg efter:    

Bevarryggen.dk er opdateret i nyt webdesign

Nu kan du læse viden fra bevarryggen.dk direkte på din mobil, tablet eller computer. Siden er blevet opdateret til et responsivt webdesign i januar. Sætte fokus på ryggen i de brancher, hvor den er udsat.

 

 

På bevarryggen.dk er der hjælpe at hente til rygproblemer. Der er fokus på den sunde ryg med masser af gode råd, instruktionsvideoer og faktaark.

 

Virksomheder kan finde målrettet information til brancher som godstransport (herunder flyttemænd og kørsel med olie og benzin), persontransport, lager og  lufttransport. Det handler om at løfte på den bedste måde og passe på ryggen i dagligdagen.

 

Målrettet information

 

Det kan være svært at bevare en sund ryg hos medarbejderne, man ikke har fokus på forebyggelse.

 

Derfor er www.bevarryggen.dk et oplagt inspirationssite, hvor I som virksomhed kan finde øvelser, gode idéer og fakta-ark, der kan bruges til en målrettet indsats i jeres virksomhed, når det gælder udfordringer med ryggen.

 

Øverst på kampagnesitet finder I små ikoner, der symboliserer den enkelte branche.  Her klikker i ind på den branche, I repræsenterer.

 

Brancherne er:

 

  • Godstransport på vej
  • Persontransport på vej
  • Lagre og vareterminaler
  • Lufttransport

 

Under hver branche ligger der målrettet viden om ryggen;

 

I kan blandt andet se instruktionsfilm og instruktionsark (arkene ligger også som powerpoint præsentationer, der kan downloades og fremlægges).

 

Sitet præsenterer rygøvelser for helt konkrete brancher som lastbil, taxa, truck, flyttemænd, taxi og bus.

 

Derudover er der nyttig viden om forebyggelse af rygproblemer og der ligger links til relevante vejledninger, så I ikke selv skal lede efter dem.

 

At passe på ryggen er en livslang investering - og den bør både medarbejdere og virksomhedsejere bakke op om.

 

 

Viggo Sommer kommenterer

 

Instruktionsvideoerne til lager ligger også i en kommenteret udgave, hvor Viggo Sommer kloger sig på ryggen. Hør hans komiske tanker og kommentarer, der måske kan få emnet til at cirkulere mellem medarbejderne i virksomheden. Nogen gange er humor med til at sprede de gode buskaber endnu bedre.

 

Klik ind på www.bevarryggen.dk her

 

 

Om det nye responsive design:

Responsive design er en måde at designe hjemmesider på. Hensigten er at hjemmesiden med den hensigt skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige desktop computere.

 

Alt på hjemmesiden tilpasser sig automatisk skærmens størrelse, således at tekst, billeder, tabeller, menuer, grafik mm. bliver skalleret enten op eller ned afhængigt den enhed, der bliver læst fra.