Søg efter:    

Hjælp regeringen til bedre arbejdsmiljøregler

Regeringen vil forbedre arbejdsmiljøreglerne. Nogle virksomheder og borgere oplever, at reglerne kan være komplekse, uklare eller ligefrem unødvendige, og det skal der rettes op på.

 

 

Forslag til bedre arbejdsmiljøregler kan meldes ind på Beskæftigelsesministeriets hjemmeside: http://bm.dk/bedreregler frem til den 1. juni 2018.

 

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:

 

"De danske arbejdsmiljøregler udgør rygraden af et sundt arbejdsliv. Men vi må også se i øjnene, at der er borgere og virksomheder, som oplever, at nogle af reglerne kan være meget komplekse, uklare eller ligefrem unødvendige. Derfor igangsætter regeringen nu et arbejde med at forbedre arbejdsmiljøreglerne. Vores udgangspunkt er klart: Reglerne skal være til at forstå og give mening."

 

"Jeg har derfor en opfordring til danskerne: Hjælp os til bedre arbejdsmiljøregler. Frem til 1. juni vil det via Beskæftigelsesministeriets hjemmeside være muligt for alle at komme med forslag til, hvordan reglerne kan forbedres. Regeringen har allerede nedsat et ekspertudvalg, som gentænker hele arbejdsmiljøindsatsen, og som også ser på muligheder for regelforenklinger. Men vi har også brug for input fra borgere, virksomheder og organisationer, så vi får spottet de regler, der ikke fungerer godt nok."