Søg efter:    

Husk vi er på folkemødet

BAU transport og engros er igen i år til stede på Folkemødet. I teltet ´Arbejdsmiljø Loungen` holder Eva Thoft, Arbejdsmiljøkonsulent TeamArbejdsliv oplægget: ” Er der brug for at pudse tonen af?”

 

 

Oplægget afholdes fredag den 15. juni klokken 11-12.

 

 

 

Eva Thoft giver nogle bud på, hvordan I kan håndtere dårligt samarbejde og krænkelser. De gode råd kan også bruges, selvom I ikke oplever mobning. Dybest set handler det om at skabe en bedre arbejdsplads med bedre arbejdsklima.

 

På en arbejdsplads skal mennesker med forskellig baggrund, fag, holdninger, funktioner og kulturer få det til at fungere sammen. For det meste går det godt. Men nogle gange slår det gnister og bliver svært.

 

Det kan handle om uenighed, om opgaveløsning, konflikter pga. forskellige holdninger, manglende respekt, drillerier og forskelsbehandling. Uenigheder og dårlig stemning kan udvikle sig på en måde, så nogle oplever, at de selv eller andre bliver behandlet dårligt – af ledere eller kolleger. Og så skal der gribes ind.

 

 

Arbejdsmiljøloungen har forskellige input

 

Arrangørerne bag Arbejdsmiljøloungen sætter fokus på, at godt arbejdsmiljø betaler sig. Kom forbi teltet og vær med til at sætte arbejdsmiljøet til debat igennem forskellige workshops, paneldebatter og oplæg.

 

 

Her finder du Folkemødet

 

Folkemødet finder sted d. 14-17. juni på Bornholm, og I kan finde Arbejdsmiljøloungen på G8 ved Ydermolen. Bag loungen står de fem Branchefællesskaber for arbejdsmiljø, Arbejdsmiljørådet og Videncenter for Arbejdsmiljø.

 

Hele programmet finder du på www.arbejdsmiljoloungen.dk