Søg efter:    

Vold, trusler og chikane

Sæt kryds i kalenderen den 17. september. Her sætter BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, CABI og Vold som Udtryksform i fællesskab fokus på den vold, der finder sted udenfor arbejdstiden.

Vold, trusler og chikane kan have meget store menneskelige omkostninger for dem der bliver ramt - men også for hele arbejdspladsen. Ud over de menneskelige omkostninger kan vold og andre overgreb også resultere i store økonomiske udgifter for arbejdspladsen og for samfundet.

Vold, trusler og chikane uden for arbejdstiden har fået ekstra opmærksomhed blandt andet på grund af nye regler på området, der trådte i kraft i 2016. De betyder, at arbejdsgiveren nu også har pligt til at sikre, at den ansatte ikke udsættes for arbejdsrelateret vold uden for arbejdstid.

På konferencen får du inspiration til, hvordan I kan forebygge arbejdsrelateret vold, trusler og chikane.

Konferencen henvender sig til ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljøkonsulenter, medarbejdere m.fl.

Hør blandt andre Arbejdstilsynet fortælle om regler, praksis og erfaringer med vold og trusler i fritiden. Hør hvordan man har tacklet vold og trusler i Kriminalforsorgen. Mød journalist og forfatter Abelone Glahn og hør hende fortælle om den digitale chikane og hør Peter Lund Madsens betragtninger på emnet.

Praktiske oplysninger:

Sted: Hotel Nyborg Strand, Østersøvej, Nyborg
Tid: Tirsdag den 17. september 2019, kl. 10.00-15.45

Pris: 400 kr.
Tilmeldingsfrist: 3. september.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljøkonsulenter, medarbejdere m.fl.
Vi tilstræber en fordeling af pladserne ved konferencen, så flest mulige brancher, sektorer, arbejdspladser mv., kan være repræsenteret.

Konferencen arrangeres af Branchefællesskab for arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration, Branchefællesskab for arbejdsmiljø for Handel, Finans og Kontor, Branchefællesskab for arbejdsmiljø for Transport, Service, Turisme og Jord til Bord, Vold som Udtryksform (SUS) og Cabi.

Kontakt:
Kontakt vedr. tilmelding og betaling: Else Bagge Hansen, Cabi, eba@cabiweb.dk, telefon: 8620 8376.

Kontakt vedr. konferencens indhold og presse, sekretariatschef Peter Klingenberg, pkl@3bar.dk, telefon: 2090 6814.

 

Læs mere om konferencen og programmet her