Søg efter:    

Gå hjem møde

Nyeste viden:

Hvad gør natarbejde ved helbredet, og hvad kan I gøre ved det på arbejdspladsen?

 

Få den nyeste viden på gå-hjem-mødet hos Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø den 27. november 2019.

 

Det er et vilkår for mange mennesker at arbejde om natten eller at have skiftende arbejdstider. Men der kan være helbreds- og ulykkesrisici forbundet med natarbejde.

 

Heldigvis ved vi meget om, hvordan arbejdstiden kan indrettes, så risici minimeres – og der skabes større overskud i hverdagen for dem, der arbejder om natten.

 

På gå-hjem-mødet vil forskere fra bl.a. Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø præsentere den nyeste viden om, hvordan man tilrettelægger arbejdstiden ved nat- og skiftearbejde, så helbreds- og ulykkesrisici minimeres.

 

Forskerne har bl.a. set på arbejdstiden for mere end 250.000 personer, og det har givet betydelig mere præcis viden om, hvad natarbejde betyder for ulykker, helbred og komplikationer ved graviditet.

 

Det foregår her

Tid:  Onsdag den 27. november 2019, kl. 15.00-17.00.

Sted: Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

 

Du kan se hele programmet og finde tilmeldingsinformationer her

 

BAU transport og engros har udarbejdet vejledningen: Slip godt fra et liv med nat- og skifteholdsarbejde. I den finder du gode råd til vaner og helbredskontrol.

Du finder vejledningen her

 

 

Derudover findes der også en lille folder, der orienterer kort om regler for helbredskontrol ved natarbejde. Den finder du her