Søg efter:    

Ny version af app

Safety Observer er en gratis app, som gør det nemt at indsamle oplysninger om arbejdsmiljørisici på en arbejdsplads. Nu er app´en lanceret i en version 2.0. Det skriver Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

 

Safety Observer er en metode til at undersøge arbejdsmiljørisici på arbejdspladsen. Den kan bruges på mange typer af arbejdspladser – blandt andet i transportbranchen.

Den nye udgave er mere brugervenlig 

Om værktøjet:

Safety Observer giver et billede af sikkerhedsniveauet på arbejdspladsen, og resultaterne udtrykkes i et tal, som udregnes på baggrund af de udførte registreringer. Tallet kan understøttes af noter, fotos og smileys.

Resultaterne vises med det samme på skærmen (tablet eller smartphone) og bliver sendt i en pdf-rapport pr. mail direkte til observatøren.

Resultaterne kan sammenlignes med tidligere målinger eller med andre arbejdspladser.

App'en skal ses som en digital udgave af et runderingsværktøj, og dermed som et supplement til – ikke en erstatning for – det øvrige forebyggelsesarbejde.

Du kan læse mere om den nye version her – det er også muligt at se instruktionsvideoer og downloade en pdf, der kort fortæller hvad Safety Observer er og hvordan den anvendes