Søg efter:    

Få overblik

Det er dit ansvar som chauffør at holde dit køretøj i forsvarlig stand. Det gælder også, når der kan falde sne og is ned fra bilen. Derfor skal du altid fjerne den sne og is, der ligger på taget.

En snebro er en platform, hvorfra det er muligt at skrabe sne og is fra taget af et stort køretøj uden risiko for at glide eller falde ned fra højden. Samtidig er der egnede redskaber til rådighed, som du kan skubbe sne og is væk med.

 

Det er lovpligtigt

Når du skal fjerne sne og is fra et stort køretøj, hvad enten det er en bus eller en lastbil eller en trailer, skal du op i højden. Det betyder, at der skal være en forsvarlig platform, du kan stå på, for at nå. Det står i arbejdsmiljøloven. En snebro skal for eksempel have skridsikker belægning samt et rækværk samt værktøj til at fjerne isen.

 

Find din snebro

På www.snebroer.dk kan du finde den snebro, der er nærmest dig.

 

Hjælp os:

BAU transport og engros har ikke det fulde overblik over antallet og beliggenhederne af snebroer i Danmark.

Måske ved du, hvor der ligger snebroer?

Vi vil gerne lave et Danmarkskort over alle snebroer i Danmark, så alle chauffører kan få glæde af dem. Derfor mp du gerne skrive til os, hvis du kender til konkrete lokationer på snebroer i DK. Fortæl, hvilke snebroer du kender til, hvor de ligger, og hvem der kan benytte dem

Skriv en mail til partskonsulent i BAU transport og engros, Benny Andersen på mail benny.andersen@3f.dk

 

Vi samler informationerne og gør dem tilgængelige for alle.

Læs mere om snebroer her og download et ark om afisning af køretøjer