Søg efter:    

Søg penge

Nu gør Arbejdstilsynet det muligt for virksomheder med op til 50 ansatte at søge tilskud til arbejdsmiljøindsatser, der forebygger ulykker eller fysisk og psykisk nedslidning.

 

Arbejdsmiljøpuljen uddeler 105 millioner kroner om året fra 2021-2023, og ansøgere, der lever op til puljens betingelser, får støtte efter først til mølle-princippet.

 

I kan søge indenfor følgende områder:

 

Professionel rådgivning mod nedslidning og ulykker:

Få støtte, når I bruger autoriserede arbejdsmiljørådgivere til ergonomisk indretning, maskinsikkerhed, sikkerhedsrundering, indsatser mod vold, eller andre projekter, der forebygger ulykker eller nedslidning – både fysisk og psykisk.

Læs mere her

 

Træn i arbejdstiden:

Hvis I træner i løbet af arbejdsdagen – eller overvejer at gøre det, så kan I søge Arbejdsmiljøpuljen og få tilskud til instruktion, skræddersyede træningsprogrammer og lignende.

Læs mere her

 

Prøv et tekniske hjælpemiddel

Overvejer I, om I kan bruge en ny type lift, palleløfter, exoskelet, kran eller lignende, så kan I søge Arbejdsmiljøpuljen og leje det tekniske hjælpemiddel i op til 3 måneder.

Læs mere her

 

På Arbejdstilsynets hjemmeside kan I finde vejledningsmateriale, ansøgningsskemaer og eksempler på indsatser og aktiviteter, der lever op til puljens betingelser.

 

Har I spørgsmål til puljen, eller hvordan man søger, kan I kontakte Arbejdsmiljøpuljens sekretariat i Arbejdstilsynet på 70 12 12 88 (tast 4).

 

Læs mere her