Søg efter:    

Vil du og din virksomhed med til årskonference om arbejdsmiljø?

Vi har talt med en af vores medlemmer, Karl Christian Knudsen, der er arbejdsmiljørepræsentant i AMU Syd:

 

Hvorfor deltage på årskonferencen?

 

”Vi synes, det er vigtigt, og vi prioriterer det højt – også selvom vi har et stort arbejdspres i dagligdagen. 

Som arbejdsmiljørepræsentant skal jeg være klædt godt på inden for arbejdsmiljø. Derfor er jeg nysgerrig på, hvad der sker, og hvad der rører sig på området. Jeg oplever altid, at vi kan bruge den viden, der bliver fortalt om. Det er altid meget inspirerende og konkret.

Selvom jeg føler, vi har styr på arbejdsmiljøet, er der nok altid blinde vinkler, og derfor er det givende at mødes med andre og få ny viden, jeg ikke selv er opmærksom på. Jeg føler altid, vi bliver skubbet i en positiv retning. Og det flytter noget.”

 

 

Vil du og din virksomhed deltage?

Det foregår 26. oktober på Scandic Kolding

Tilmeld dig selv og dine kollegaer - send en mail tilBaukonference@DI.DK

 

Se det spændende program med aktuelle arbejdsmiljøemner:

 

  • Arbejdstilsynets kommende kampagne på transportområdet.
  • Nyt initiativ om psykisk arbejdsmiljø inden for persontransporten.
  • Vision Zero til forebyggelse af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.
  • Gratis APP til indsamling af arbejdsmiljørisici.
  • Mikrokampagner skaber større ansvar for sikkerhed og arbejdsmiljø.
  • Alder er aflyst! Når flere generationer skal arbejde sammen.

Se detaljerne i programmet her

 

 

Underdirektør i DTL er begejstret for årskonferencen

 

For Frank Davidsen, underdirektør i DTL, Danske Vognmænd, er årskonferencen et fast højdepunkt i virksomhedens arbejdsmiljøarbejde. Virksomheden har deltaget i 5 år og altid med 2-3 personer. 

”Vi oplever altid at gå hjem fra årskonferencen med nye perspektiver og refleksioner, som vi kan bruge helt konkret i vores daglige arbejde. Vi bliver opdateret på vigtige emner og får altid en fornemmelse af de tendenser, der er på området. Det betyder, at vi får konkrete opmærksomhedspunkter i forhold til arbejdsmiljøarbejdet. 

Det er ikke altid, at vi ved præcis, hvad vi kommer hjem med – for det kan være noget helt andet end det, vi troede, vi kom efter. Der er altid spændende pointer og inspiration i de forskellige oplæg, og så er der netværksdelen – det at tale med andre virksomheder i løbet af dagen. Det gør en klar forskel, og det er noget vi værdsætter højt.

Jeg anbefaler altid andre virksomheder at deltage. Fokus på arbejdsmiljøet er altid nemmere, når man får inspiration udefra og taler med andre i samme branche. Vi er altid gået hjem og har haft en ny gejst og en følelse af: ”Nu skal vi hjem og gøre det og det”. Det er en kæmpe win for virksomheden. Når der er fokus på arbejdsmiljøet, så gavner det altid den måde, virksomheden performer på – helt generelt.”

 

 

Husk det er gratis, og du kan tilmelde en eller flere til årskonferencen. Konferencen kan være en del af den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden hvert år skal tilbyde medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Det foregår 26. oktober på Scandic Kolding

Tilmeld dig selv og dine kollegaer - send en mail til:  Baukonference@DI.DK