Søg efter:    

Kampagne

Hver måned starter over 25.000 unge på en arbejdsplads. Det er en unik mulighed for at skabe en god start på jobbet og for at sikre unges arbejdsmiljø er sundt og sikkert fra den første dag. 

Forskning viser, at unge erhvervsaktive i alderen 18‐29 år er den gruppe, der angiver højest grad af fysisk hårdt arbejde, mere belastende arbejdsstillinger og mere løfte- og skubbearbejde end andre aldersgrupper. 

Unge er også særligt udsat i forhold til at blive udsat for seksuel chikane. 

Arbejdsmiljørådet har et vedvarende fokus på unges arbejdsmiljø og ønsker at understøtte, at unge får en god start på deres arbejdsliv og indgår som en ressource på arbejdspladsen, når de træder ind af døren. 

Derfor har rådet udarbejdet fem anbefalinger til arbejdsgivere, der har unge ansatte, som kan bruges til at sikre unge et sundt og sikkert arbejdsmiljø fra start. 

De fem anbefalinger er:

  • Vær gode rollemodeller 
  • Læg en plan for den første tid 
  • Inviter til dialog 
  • Opstil krav og forventninger 
  • Giv konstruktiv feedback 

Du kan læse mere om de fem anbefalinger og bliv guidet i, hvordan I bruger dem på netop jeres arbejdsplads. Læs mere om kampagnen her 

I BFA Transport opfordrer vi jer alle til at støtte op om arbejdet for at forbedre unges arbejdsmiljø og sikre en sund og sikker start på arbejdspladsen.