Søg efter:    

Ny kampagne

I samarbejde med TUR lancerer BFA Transport et nyt projekt ”Stop konflikten – ikke bussen”, som skal skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø for chauffører i bus, taxi og flexbus. 

Filmene giver chauffører konkrete redskaber til at håndtere mødet med forskellige passagerer, og busselskaber opfordres til at dele filmene i virksomhedsapps og på chaufførportaler.

De korte film er både lærerige og underholdende - og de præsenterer blandt andet fem konkrete råd, der handler om, hvordan chauffører kan håndtere konfliktsituationer i deres daglige arbejdsliv.

Filmene giver også et varmt indblik i erfarne chaufførers tilgang til et positivt og konfliktfrit samspil med passagerer.

Del filmene

BFA Transport opfordrer alle til at lægge filmene på virksomhedens chaufførportaler (e-læringsplatforme), chaufførapps og andre informationsplatforme. 

På den måde er det nemt og hurtigt for chaufførerne at se filmene i forskellige pusterum i løbet af dagen. 

Det er også en god idé at dele filmene med HR-afdelingen og arbejdsmiljøorganisationen i virksomheden. 

Hvorfor en ny kampagne?

Regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik i 2020 en trepartsaftale om nationale mål for arbejdsmiljøindsatsen. Baggrunden for aftalen er, at der fortsat er udfordringer med arbejdsmiljøet, selvom udviklingen på flere områder går den rigtige vej.

 

Du finder filmene her

 

I 2024 sætter BFA Transport fokus på kampagnen, så I kommer til at høre meget mere.