Søg efter:    

Nyt materiale

På BFA Transports hjemmeside har vi lavet en temaside om vold og trusler i persontransporten. Her finder du gode råd og vejledning om emnet baseret på nyeste forskning. Du kan også finde information om gratis workshops.

Der er nu kommet nyt materiale på siden.

 

Nyt tegneseriehæfte:

Tegneseriehæftet består af 10 tegneserier, der illustrerer typiske arbejdssituationer, hvor persontransportmedarbejdere bliver involveret i en konflikt med en passager.

Budskaberne i tegneserierne er baseret på dansk forskning og tegneserierne demonstrerer de trin, som en konfliktsituation typisk går igennem. Tegneserierne viser både, hvad medarbejderen kan gøre for at nedtrappe situationen, og hvordan medarbejderens adfærd kan spille en uhensigtsmæssig rolle i at eskalere konflikten.

Tegneseriehæftet er tiltænkt medarbejdere, der arbejder med passagerkontakt i deres arbejde. Derudover kan materialet bruges som træningsmateriale til undervisning i konflikthåndtering.

Find tegneserierne her

 

 

Ny plakat til virksomheden:

På temasiden finder du også en ny plakat, der er med til at sætte fokus på emnet. Plakaten er tænkt som en reminder, der for eksempel kan hænges op i frokoststuen.

I kan både bestille et trykt eksemplar eller downloade plakaten og printe selv i det format, I ønsker.

Du finder plakaten her

 

 

Du finder hele temasiden og vold og trusler i persontransporten her