Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Hent vejledning

Har du talt med dine medarbejdere om sikkerhed i dag?

2016 

Kort guide med plakat til kørselslederne med opfordring til dagligt at tale om sikkerhed.

Print plakat

 

Hent vejledning

Ulykker indenfor godschaufførområdet

2009 

Undersøg årsag til ulykke og lær deraf. Det er væsentligt, at ulykker behandles i virksomheden, og at alle bliver bekendt med hændelsesforløbet.

 

Værktøjer til ulykkesforebyggelse

2009

BAU transport og engros har fået gennemført en nærmere undersøgelse af de arbejdsulykker, som sker indenfor lager- og vareterminaler og godstransport på vej, herunder de typiske årsager til at de sker, og hvordan der generelt arbejdes med ulykkesforebyggelsen ude på virksomhederne. På baggrund af disse undersøgelser har BAU transport og engros fået udarbejdet en værktøjskasse til hver delbranche, som kan være med til at forebygge arbejdsulykker.

 

Værktøjskassen indeholder både værktøjer til at registrere og undersøge skete ulykker med henblik på at forebygge, at noget lignende sker igen samt værktøjer til at spotte farlige forhold før de forårsager ulykker. 

Hent værktøjerne i menuen nedenfor.

 

Værktøjer til ulykkesforebyggelse

Godschauffør

 

Billedbank

Billeder til ulykkesforebyggelse

 

Godstransport

Denne del af BAR Transport og engros hjemmeside er målrettet arbejdsmiljøet for brancherne der beskæftiger sig med godstransport, herunder alle typer godstransport i form af eksportkørsel, renovation, post, dagligvarer samt forskellige specialtransporter

Søg i al materiale

Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros | Fællessekretariatet | H. C. Andersens Boulevard 18 / 1787 København V | Tlf 3377 3377 | E-mail evhj@di.dk