Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Hent vejledning

Ulykker indenfor lagerområdet

2009 

BAU transport og engros har fået gennemført en nærmere undersøgelse af de arbejdsulykker, som sker indenfor lager- og vareterminaler og godstransport på vej, herunder de typiske årsager til at de sker, og hvordan der generelt arbejdes med ulykkesforebyggelsen ude på virksomhederne. På baggrund af disse undersøgelser har BAU transport og engros fået udarbejdet en værktøjskasse til hver delbranche, som kan være anvendes til at forebygge arbejdsulykker.

 

 

Værktøjer til ulykkesforebyggelse

2009

Værktøjskassen indeholder både værktøjer til at registrere og undersøge skete ulykker med henblik på at forebygge, at noget lignende sker igen samt værktøjer til at spotte farlige forhold før de forårsager ulykker. 

Hent værktøjerne i menuen nedenfor.

 

Værktøjer til ulykkesforebyggelse

Lager

 

Billedbank

Billeder til ulykkesforebyggelse

 

Hent vejledning

Best Practise

2007 

BYGGERI OG INDRETNING - MASKINER OG TEKNISKE HJÆLPEMIDLER

Udviklingen på logistikområdet er ofte ensbetydende med ændringer, der berører mange

mennesker i deres arbejde.

 

Lagre og vareterminaler

Denne del af BAR Transport og engros hjemmeside er målrettet arbejdsmiljøet for brancherne der beskæftiger sig med lagre og vareterminaler, herunder engroslagre af enhver art, havne, lufthavne, postterminaler m.v. samt specialiserede lagre f.eks. tør-, køle- og fryselagre, genbrugsstationer m.fl.

Søg i al materiale

Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros | Fællessekretariatet | H. C. Andersens Boulevard 18 / 1787 København V | Tlf 3377 3377 | E-mail evhj@di.dk