Stop konflikten - ikke bussen

Filmprojektet ”Stop konflikten – ikke bussen” er udarbejdet i et samarbejde mellem TUR og BFA Transport, og udspringer af et ønske om at skabe et mere trygt og sikkert arbejdsmiljø for chauffører i bus, taxi og flexbus. 
Filmene giver konkrete redskaber til at håndtere mødet med forskellige passagerer på en både lærerig og underholdende måde. Der er også portrætter af et par erfarne chauffører, hvor de om fortæller deres personlige oplevelser bag rattet. 

2023

Tegneseriestriber om konflikthåndtering

Til inspiration til arbejdet med konflikthåndtering indenfor persontransporten er udarbejdet en række tegneseriestriber. Fokus er medarbejdere, der arbejder med passagerkontakt i deres arbejde, og som eksempelvis kan læse tegneserierne i deres pause på arbejdet. Derudover kan materialet også bruges som træningsmateriale til undervisning i konflikthåndtering. 

2023

Færre arbejdsulykker

2023

BAU transport og engros afholder i samarbejde med transportskolerne i Danmark virksomhedsarrangementer, hvor emnet er forebyggelse af vold og trusler indenfor persontransport. 

Det foregår hele 2023 og 2024, er gratis og kan foregå hos virksomhederne selv.

skovlsne.dk

2007 - 2022

skovlsne.dk er en kampagne hjemmeside som hjælper borgerne med at huske at skovle sne foran deres egen bolig af hensyn til skraldemænd, post-, avis- og pakkebude m.v.

Hent PDF

Børn i bussen

2008 

Børn i Bussen er et landsdækkende projekt, der fokuserer på buschaufførers psykiske arbejdsmiljø i forbindelse med, at børn i små og større grupper kører med busser.